Projekti

1.9. Ilmastomaajoukkue on kasassa (tosin Ilmastomaajoukkueeseen voi liittyä vielä tämänkin päivän jälkeen).

2.9. Porkkanamafia ja Ilmastotalkoot toimittavat Ilmastomaajoukkueen tarjouspyynnön kaikille suomalaisille energiayhtiöille.

1.10. Tarjoukset pyydetään toimittamaan avoimina 1.10.2009 mennessä. Tarjouspyyntö on julkinen ja kaikki saadut tarjoukset julkaistaan saitilla.

15.10. Ilmastomaajoukkueen valmennusjohta eli valitsemme raati kokoontuu viimeisen kerran ja valinta julkistetaan!

Raati:

Ilkka Hannula

Ilkka Hannula työskentelee tutkijana VTT:llä, jossa hän kehittelee biomassalle soveltuvia energiantuotantoprosesseja. Vapaa-ajallaan Hannula toimii kuluttajayhteisö Porkkanamafian energia-asiantuntijana.

Juhani Merimaa

Juhani Merimaa on suomalainen musiikkialan liikemies. Hän toimii rock-klubi Tavastian toimitusjohtajana sekä järjestää muun muassa Ruisrock- ja Ankkarockmusiikkifestivaaleja.

Jukka Noponen (pj.)

Jukka Noponen johtaa Sitran energiaohjelmaa, jonka painopisteinä ovat energiatehokas rakentaminen ja kansalaisten osallistuminen energiansäästöön. Aiemmin Noponen on toiminut energiatehokkuuteen erikoistuneena konsulttina ja Sitran ympäristöohjelman johtajana.

Jussi Nurmio

Jussi Nurmio työskentelee suunnittelutoimisto N2:ssa hallituksen puheenjohtajana. Aiemmin hän on perustanut mm. mainostoimisto Taivaan, Habbo Hotelista tunnetun Sulake Corporationin sekä Igglon. Jussi Nurmio on valittu Suomen luovimmaksi yritysjohtajaksi ja vuoden liikemieheksi.

Sirpa Pietikäinen

Sirpa Pietikäinen työskenteli pitkään Kokoomuksen kansanedustajana (1983–2003) ja puolueen varapuheenjohtajana 1990-luvulla. Pietikäinen oli Esko Ahon porvarihallituksen ympäristöministerinä vuosina 1991–95. Tällä hetkellä hän toimii europarlamentaarikkona.

Anna Puustjärvi

Anna Puustjärvi on suomalainen laulaja, joka nousi julkisuuteen vuoden 2008 Idolslaulukilpailussa sijoittuen toiseksi. Idolsin jälkeen taitelijanimensä Anna Puuksi vaihtaneelta laulajalta ilmestyi debyyttilevy Anna Puu huhtikuussa 2009.